Centre de conservació del patrimoni natural mediterrani.

Espai privat obert al públic, especialitzat en plantes aromàtiques i medicinals.
El jardí botànic de Cal Riera està situat en un entorn privilegiat, al costat del Mirador de la Creu, és un centre PRIVAT, obert des de 1999 on s'uneixen valors d'investigació, biològics, cultural-educatius, paisatgisties i lúdics sentimentals.

La seva finalitat és la conservació dels recursos vegetals i donar a conèixer lùtilitat que es pot treure de les plantes (elaboració de remeis a malalties, us culinari, cosmétics...)
Cal Riera recull més de 200 espècies, entre plantes medicinals i aromàtiques, arbres fruiters i arbusos. Tot i que la majoria són mediterranis i autóctons del Moianès, també en trobem del EE.UU, Canadà i Japò.
Es un espai obert a l'educació i aprenentatge.
Un altre punt que caracteritza el Jardí és la seva vocació divulgativa i didàctica per potenciar el coneixement i el respecte al patrimoni vegetal i així contribuir a la seva conservació.
Dins del Jardí, cada planta va acompanyada d'una descripció amb el nom d'origen i popular, també trobareu pedres tallades amb els nombs dels nenes que tenen en el jardí botànic el seu arbre plantat.

DES DE L'EQUINACEA, A LA PASSIFLORA, EL BOIX GRÈVOL, LA STEVIA, LA HERBA DE SANT JOAN..... I MÈS...
ESPEREM LA TEVA VISITA


sábado, 3 de septiembre de 2011

Siempre con nosotros:

" Tornes a la terra
i la teva partida
ens entela el cor.

A l'abre que ara neix
i no veruràs créixer,
algun dia
els nens s'hi gronxaran.

Ara marxes
però la teva obra
i el teu record
restaran sempre amb nosaltres,
marcant amb un sospir;
la inspiració."

Lo mejor que puedo escribir son estas palabras que te escribió tu nieta.

Lo dicen todo..

Foto cedida por Carlos R.


2 comentarios:

  1. Querida Carmeta y familia, me acabo de enterar y quiero deciros, que sin conocer a vuestro padre y abuelo, personalmente, me parecía una persona entrañable. Y alguien que es capaz de crear tanta belleza, como la que teneis ahí en el botánico, es que ha dado mucho amor en esta vida.
    Un abrazo para todos

    ResponderEliminar