Centre de conservació del patrimoni natural mediterrani.

Espai privat obert al públic, especialitzat en plantes aromàtiques i medicinals.
El jardí botànic de Cal Riera està situat en un entorn privilegiat, al costat del Mirador de la Creu, és un centre PRIVAT, obert des de 1999 on s'uneixen valors d'investigació, biològics, cultural-educatius, paisatgisties i lúdics sentimentals.

La seva finalitat és la conservació dels recursos vegetals i donar a conèixer lùtilitat que es pot treure de les plantes (elaboració de remeis a malalties, us culinari, cosmétics...)
Cal Riera recull més de 200 espècies, entre plantes medicinals i aromàtiques, arbres fruiters i arbusos. Tot i que la majoria són mediterranis i autóctons del Moianès, també en trobem del EE.UU, Canadà i Japò.
Es un espai obert a l'educació i aprenentatge.
Un altre punt que caracteritza el Jardí és la seva vocació divulgativa i didàctica per potenciar el coneixement i el respecte al patrimoni vegetal i així contribuir a la seva conservació.
Dins del Jardí, cada planta va acompanyada d'una descripció amb el nom d'origen i popular, també trobareu pedres tallades amb els nombs dels nenes que tenen en el jardí botànic el seu arbre plantat.

DES DE L'EQUINACEA, A LA PASSIFLORA, EL BOIX GRÈVOL, LA STEVIA, LA HERBA DE SANT JOAN..... I MÈS...
ESPEREM LA TEVA VISITA


sábado, 12 de mayo de 2012

Un altre cop Tornen els vàndals
al Jardí Botànic de Cal Riera de Moià

Els vostres actes són d'una covardia màxima, ho feu en un lloc solitari, de nit???? quan no us poden veure .... en un lloc PRIVAT, que va crear una persona de més de 60 anys, perquè tot el poble ho gaudís. 
No sabeu que és el respecte .... Ara ens hem quedat sense la font per un temps, i ens tocarà reparar el dany que heu deixat amb el vostre vandalisme ... 
Què sentiríeu si això us ho haguessin fet a casa vostra ....????? en les vostres coses????? doncs això mateix és el que sento jo ara ..... 
JA N’HI HA PROU D’ACTES VANDÁLICS AQUÍ. 
AQUEST ÉS UN LLOC PERQUÈ TOTHOM EL GAUDEIXI I RESPECTI. 
CARME TANTIÑÁ JARDÍ BOTÀNIC DE CAL RIERA

2 comentarios:

  1. Carmeta cuanto siento lo que ha pasado, la gente no sabe lo que tiene allí, es una pena que no sepan valorar lo generosos que sois en vuestra familia, ya quisieramos mi marido y yo tener al lado de casa algo parecido. Sé lo mal que lo pasas con estas cosas y más cuando ha sido tu padre el que lo ha hecho y no lo puede reparar él, es algo perdido y espero que si me lee el gamberro o gamberros piense en lo que hace. Besos.

    ResponderEliminar
  2. Que gamberros que son, es odiós aquest vandalisme que hi ha, una es sent impotent

    ResponderEliminar