Centre de conservació del patrimoni natural mediterrani.

Espai privat obert al públic, especialitzat en plantes aromàtiques i medicinals.
El jardí botànic de Cal Riera està situat en un entorn privilegiat, al costat del Mirador de la Creu, és un centre PRIVAT, obert des de 1999 on s'uneixen valors d'investigació, biològics, cultural-educatius, paisatgisties i lúdics sentimentals.

La seva finalitat és la conservació dels recursos vegetals i donar a conèixer lùtilitat que es pot treure de les plantes (elaboració de remeis a malalties, us culinari, cosmétics...)
Cal Riera recull més de 200 espècies, entre plantes medicinals i aromàtiques, arbres fruiters i arbusos. Tot i que la majoria són mediterranis i autóctons del Moianès, també en trobem del EE.UU, Canadà i Japò.
Es un espai obert a l'educació i aprenentatge.
Un altre punt que caracteritza el Jardí és la seva vocació divulgativa i didàctica per potenciar el coneixement i el respecte al patrimoni vegetal i així contribuir a la seva conservació.
Dins del Jardí, cada planta va acompanyada d'una descripció amb el nom d'origen i popular, també trobareu pedres tallades amb els nombs dels nenes que tenen en el jardí botànic el seu arbre plantat.

DES DE L'EQUINACEA, A LA PASSIFLORA, EL BOIX GRÈVOL, LA STEVIA, LA HERBA DE SANT JOAN..... I MÈS...
ESPEREM LA TEVA VISITA


domingo, 20 de enero de 2013

Amb les plantas medicinals del Jardí...... 
Sabons Carmeta elabora....
De la combinació del Jardí Botànic de Cal Riera i Sabons Carmeta... Alguns del meus productes....
Sabata sabonera "Farmaciola Natural" Oli d'Hiperic, sabó de Calendula y Ungüent de Calendula, també oli de massatge muscular, amb les herbes remeiras del jardí....
i el que no et pot faltar mai es el Ungüent de caléndula: "La flor que cura les ferides",..... irritacions de la pell, ferides, picadas, etc. no pot faltar a la farmaciola natural....Si vols veure més passa't pel meu blog:
http://sabonscarmeta.blogspot.com.es/

1 comentario:

  1. Quina quantitat de productes, tenint a l'abast tantes plantes i amb les teves mans uns productes genials.

    ResponderEliminar