Centre de conservació del patrimoni natural mediterrani.

Espai privat obert al públic, especialitzat en plantes aromàtiques i medicinals.
El jardí botànic de Cal Riera està situat en un entorn privilegiat, al costat del Mirador de la Creu, és un centre PRIVAT, obert des de 1999 on s'uneixen valors d'investigació, biològics, cultural-educatius, paisatgisties i lúdics sentimentals.

La seva finalitat és la conservació dels recursos vegetals i donar a conèixer lùtilitat que es pot treure de les plantes (elaboració de remeis a malalties, us culinari, cosmétics...)
Cal Riera recull més de 200 espècies, entre plantes medicinals i aromàtiques, arbres fruiters i arbusos. Tot i que la majoria són mediterranis i autóctons del Moianès, també en trobem del EE.UU, Canadà i Japò.
Es un espai obert a l'educació i aprenentatge.
Un altre punt que caracteritza el Jardí és la seva vocació divulgativa i didàctica per potenciar el coneixement i el respecte al patrimoni vegetal i així contribuir a la seva conservació.
Dins del Jardí, cada planta va acompanyada d'una descripció amb el nom d'origen i popular, també trobareu pedres tallades amb els nombs dels nenes que tenen en el jardí botànic el seu arbre plantat.

DES DE L'EQUINACEA, A LA PASSIFLORA, EL BOIX GRÈVOL, LA STEVIA, LA HERBA DE SANT JOAN..... I MÈS...
ESPEREM LA TEVA VISITA


domingo, 17 de febrero de 2013

Del botánic a la cosmética natural...

En la anterior entrada os enseñaba las caléndulas, hoy os quiero enseñar algunos de los productos que hago con ellas:

Crema de manos, con aceite de oliva y caléndula, Karité y almendras.... para tener unas manos cuidadas e hidratadas.
Crema corporal con agua de rosas, aceite de almendras y caléndula, con urea y cafeína, para hidratar profundamente tu piel...
Roll on contorno de ojos, con aceite de rosa mosqueta, germén de trigo, Hamamelis, caléndula y malva...


Los tres productos llevan en su composición aceite de caléndula. Ya vimos las propiedades de la planta en la piel, por eso me gusta incluirla en los productos para el cuidado de la piel. 

Cuida tu piel con productos naturales, 
notarás la diferencia....

No hay comentarios:

Publicar un comentario