Centre de conservació del patrimoni natural mediterrani.

Espai privat obert al públic, especialitzat en plantes aromàtiques i medicinals.
El jardí botànic de Cal Riera està situat en un entorn privilegiat, al costat del Mirador de la Creu, és un centre PRIVAT, obert des de 1999 on s'uneixen valors d'investigació, biològics, cultural-educatius, paisatgisties i lúdics sentimentals.

La seva finalitat és la conservació dels recursos vegetals i donar a conèixer lùtilitat que es pot treure de les plantes (elaboració de remeis a malalties, us culinari, cosmétics...)
Cal Riera recull més de 200 espècies, entre plantes medicinals i aromàtiques, arbres fruiters i arbusos. Tot i que la majoria són mediterranis i autóctons del Moianès, també en trobem del EE.UU, Canadà i Japò.
Es un espai obert a l'educació i aprenentatge.
Un altre punt que caracteritza el Jardí és la seva vocació divulgativa i didàctica per potenciar el coneixement i el respecte al patrimoni vegetal i així contribuir a la seva conservació.
Dins del Jardí, cada planta va acompanyada d'una descripció amb el nom d'origen i popular, també trobareu pedres tallades amb els nombs dels nenes que tenen en el jardí botànic el seu arbre plantat.

DES DE L'EQUINACEA, A LA PASSIFLORA, EL BOIX GRÈVOL, LA STEVIA, LA HERBA DE SANT JOAN..... I MÈS...
ESPEREM LA TEVA VISITA


jueves, 2 de febrero de 2012

AVUI TOCA TOT BLANC...
LA NEU CAU A MOIÀ.....


3 comentarios:

  1. ostras!! que bonito pero que friooooooo!!!

    ResponderEliminar
  2. Caaaarmen, qué bonito, qué frío debe hacer por allí. Gracias por estas preciosas fotografías.

    ResponderEliminar
  3. PORQUE SE QUE SON JABONES, QUE SI NO , ME LOS COMERIA , COMO SE NOTA QUE SU PADRE FUÉ PASTELERO,Y DE LOS QUE SE PODIAN CONTAR DE BUENO, CON LOS DEDOS DE UNA MANO. CONTINUA ASI

    ResponderEliminar