Centre de conservació del patrimoni natural mediterrani.

Espai privat obert al públic, especialitzat en plantes aromàtiques i medicinals.
El jardí botànic de Cal Riera està situat en un entorn privilegiat, al costat del Mirador de la Creu, és un centre PRIVAT, obert des de 1999 on s'uneixen valors d'investigació, biològics, cultural-educatius, paisatgisties i lúdics sentimentals.

La seva finalitat és la conservació dels recursos vegetals i donar a conèixer lùtilitat que es pot treure de les plantes (elaboració de remeis a malalties, us culinari, cosmétics...)
Cal Riera recull més de 200 espècies, entre plantes medicinals i aromàtiques, arbres fruiters i arbusos. Tot i que la majoria són mediterranis i autóctons del Moianès, també en trobem del EE.UU, Canadà i Japò.
Es un espai obert a l'educació i aprenentatge.
Un altre punt que caracteritza el Jardí és la seva vocació divulgativa i didàctica per potenciar el coneixement i el respecte al patrimoni vegetal i així contribuir a la seva conservació.
Dins del Jardí, cada planta va acompanyada d'una descripció amb el nom d'origen i popular, també trobareu pedres tallades amb els nombs dels nenes que tenen en el jardí botànic el seu arbre plantat.

DES DE L'EQUINACEA, A LA PASSIFLORA, EL BOIX GRÈVOL, LA STEVIA, LA HERBA DE SANT JOAN..... I MÈS...
ESPEREM LA TEVA VISITA


lunes, 6 de febrero de 2012

MAS DE 5000 VISITAS GRACIAS A VOSOTROS

Con estas imágenes de mi planta favorita "La Lavanda", de los campos de la Provence en Francia de un viaje que hice el año pasado, os quiero agradecer el haber pasado las 5000 visitas del Blog... espero que me sigáis visitando.
Podéis dejar vuestros comentarios en las entradas ya que éstas son parte del blog...

Y para los que quieran ver más de lo que es la Provence, con sus paisajes y campos.....aquí os dejo un enlace al album de fotos. Espero que lo disfrutéis....

https://picasaweb.google.com/Sabonscarmeta/UnPaseoPorLaLAVANDAENPROVENZA#


GRACIAS POR VISITARME.........
JARDÍ BOTÀNIC DE CAL RIERA
ESPERO VUESTRAS PRÓXIMAS VISITAS Y COMENTARIOS

2 comentarios:

  1. Quin paisaije mes bonic,l'espigol es una planta que m'agrada molt i per aqui on visc no la puc consegui planta no mes en vec a las rotondas.
    Felicitats per el jardi botanic.

    Maribel

    ResponderEliminar
  2. Quines fotografies mes boniques, jo crec que ja n´havia vista alguna, seguirem passant-nos per aquí per fer pujar el comptador.

    ResponderEliminar