Centre de conservació del patrimoni natural mediterrani.

Espai privat obert al públic, especialitzat en plantes aromàtiques i medicinals.
El jardí botànic de Cal Riera està situat en un entorn privilegiat, al costat del Mirador de la Creu, és un centre PRIVAT, obert des de 1999 on s'uneixen valors d'investigació, biològics, cultural-educatius, paisatgisties i lúdics sentimentals.

La seva finalitat és la conservació dels recursos vegetals i donar a conèixer lùtilitat que es pot treure de les plantes (elaboració de remeis a malalties, us culinari, cosmétics...)
Cal Riera recull més de 200 espècies, entre plantes medicinals i aromàtiques, arbres fruiters i arbusos. Tot i que la majoria són mediterranis i autóctons del Moianès, també en trobem del EE.UU, Canadà i Japò.
Es un espai obert a l'educació i aprenentatge.
Un altre punt que caracteritza el Jardí és la seva vocació divulgativa i didàctica per potenciar el coneixement i el respecte al patrimoni vegetal i així contribuir a la seva conservació.
Dins del Jardí, cada planta va acompanyada d'una descripció amb el nom d'origen i popular, també trobareu pedres tallades amb els nombs dels nenes que tenen en el jardí botànic el seu arbre plantat.

DES DE L'EQUINACEA, A LA PASSIFLORA, EL BOIX GRÈVOL, LA STEVIA, LA HERBA DE SANT JOAN..... I MÈS...
ESPEREM LA TEVA VISITA


miércoles, 17 de julio de 2013

Mis ramitos y piñas....

Lavanda: La reina de la casaNo me he podido resistir a ir cortando la lavanda, para hacer unos ramos y unas piñas decoradas... es que en cuanto está florecida... entro en dilema, porque me gusta tanto ver la mata bien florecida, como segarla y hacer ramos y piñas con ella... Tengo la suerte de tener bastante plantada en el jardín y en casa, así que de momento, hago las dos cosas... dejo muchas matas florecidas para que luzcan en su explendor, y alguna la voy segando..... 
OS GUSTAN..... LAS PODRÉIS VER EN EN JARDÍ BOTÁNIC DE CAL RIERA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario